Antena 3 CNN Politică Remus Pricopie: "Nu mă surprinde faptul că Mircea Geoană apelează la fake news pentru a ataca persoanele incomode"

Remus Pricopie: "Nu mă surprinde faptul că Mircea Geoană apelează la fake news pentru a ataca persoanele incomode"

Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a anunţat, într-o postare pe Facebook, că "Mircea Geoană a apelat la fake news pentru a ataca persoanele incomode".

remus pricopie
Remus Pricopie: "Nu mă surprinde faptul că Mircea Geoană apelează la fake news pentru a ataca persoanele incomode" Sursa foto: Facebook | Remus Pricopie
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2024   •   12:17

"Un alt exemplu din categoria „lucruri care NU se fac”, mai ales atunci când ești înalt funcționar internațional.

Nu mă surprinde faptul că Mircea Geoană apelează la fake news pentru a ataca persoanele incomode. Nu este pentru prima dată când folosește astfel de instrumente. Silviu Sergiu – indicat de oamenii din presă ca fiind consultantul Secretarului General Adjunct NATO pentru alegerile prezidențiale din România – se străduiește să promoveze „informația” de mai jos, pe diferite canale media.

Pe mine mă onorează astfel de „știri”, dar NU sunt reale.

Voi continua să spun că Mircea Geoană încalcă normele diplomatice și se folosește de sigla NATO pentru campania electorală din România. Prin comportamentul său, Geoană ne spune în fiecare zi că este pregătit să calce în picioare orice normă etică sau legală, pentru a ajunge în fruntea acestei țări. Se face de râs la Bruxelles – unde funcționarii onești ai NATO sunt exasperați de comportamentul său –, dar face de râs și România.

Geoană NU va fi viitorul președinte! România merită mai mult decât un personaj epuizat, fără resurse personale de credibilitate – de aceea se folosește de NATO – și care face politică, din tată în fiu, de aproximativ 50 de ani", a scris Remus Pricopie în postarea de pe Facebook.

Un alt exemplu din categoria „lucruri care NU se fac”, mai ales atunci când ești înalt funcționar internațional. Nu mă...

Publicată de Remus Pricopie pe Luni, 20 mai 2024

×
Subiecte în articol: Remus Pricopie Mircea Geoană
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close