Antena 3 CNN Politică Reacţii la demisia lui Ridzi. PD-L: Este nevionvată. PSD: Trebuia să demisioneze (VIDEO)

Reacţii la demisia lui Ridzi. PD-L: Este nevionvată. PSD: Trebuia să demisioneze (VIDEO)

Reacţii la demisia lui Ridzi. PD-L: Este nevionvată. PSD: Trebuia să demisioneze (VIDEO)
14 Iul 2009   •   21:28

În timp ce colegii de partid ai Monicăi Iacob Ridzi susţin nevinovăţia fostului ministru al Tineretului, social democraţii spun că aceasta este o victimă a modului de a face politică, practicat de Traian Băsescu. Pe de altă parte, liberalii susţin că demisia Monicăi Ridzi este una justificată.

În PD-L, părerile sunt împărţite în privinţa demisiei Monicăi Iacob Ridzi. Cristian Boureanu este convins că decizia de a demisiona este consecinţa presiunilor politice. Cezar Preda vorbeşte, însă, despre necesitatea unei restructurări a Guvernului. De altfel, Preda a criticat în mai multe rânduri sprijinul acordat de partid fostului ministru, sprijin pe care l-a denumit "solidaritate ţigănească".

Reprezentanţii PSD spun că Monica Iacob Ridzi trebuia să demisioneze imediat după izbucnirea scandalului. Ei cred că aceasta a căzut victimă modului de a face politică, practicat de PD-L şi copiat de la Traian Băsescu.

Liderii PNL, partid care a făcut reclamaţia împotriva Monicăi Ridzi, consideră că demisia acesteia este una justificată. Şi preşedintele UDMR, Marko Bela, a comentat plecarea Monicăi Ridzi din fruntea Ministerului Tineretului. El este de părere că decizia acesteia este una binevenită, în condiţiile în care în ultima vreme criticile şi suspiciunile la adresa ei se înmulţiseră.



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close