Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan spune că liberalii trebuie să facă „o largă coaliție de dreapta” în spatele candidatului Nicolae Ciucă

Rareș Bogdan spune că liberalii trebuie să facă „o largă coaliție de dreapta” în spatele candidatului Nicolae Ciucă

rares bogdan profimedia images
Rareș Bogdan spune că liberalii trebuie să facă „o largă coaliție de dreapta” în spatele candidatului Nicolae Ciucă / Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2024   •   20:24

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat duminică seara, în direct la Antena 3 CNN, despre perspectiva alegerilor prezidenţiale, că este absolut firesc ca liberalii să facă un front de dreapta, o largă coaliţie de dreapta în spatele candidatului PNL, Nicolae Ciucă.

„În perspectiva alegerilor prezidenţiale, este absolut firesc ca noi să facem un front de dreapta, o largă coaliţie de dreapta în spatele candidatului nostru, având în vedere că sunt trei mari bazine electorale”, a spus Rareş Bogdan, în direct la Antena 3 CNN.

„România are nevoie de nişte reforme profunde”

De asemenea, prim-vicepreședintele PNL a mai precizat că „România are nevoie de niște reforme profunde”.

„Lucrurile sunt simple, poţi să faci o majoritate stabilă, nu la un vot sau două, pentru a face reformele necesare, faci majoritatea cu cei care îţi îmbrăţişează programul şi proiectul. După 35 de ani, România are nevoie de nişte reforme profunde”, a subliniat prim-vicepreşedintele PNL.

Acesta a mai adăugat:”sunt în situaţia unică în care pot sta de vorbă cu toate forţele politice democratice de pe scena politică”. ”Suntem singurii care pot face asta. Putem guverna şi cu stânga, putem guverna şi cu dreapta”, a mai completat el.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close