Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan răspunde cu ironii la atacul lui Grindeanu despre ceasul lui: Dacă are nevoie, am unul care arată cifra 13 permanent

Rareș Bogdan răspunde cu ironii la atacul lui Grindeanu despre ceasul lui: Dacă are nevoie, am unul care arată cifra 13 permanent

rares bogdan profimedia images
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, îl ironizează pe Sorin Grindeanu. Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2024   •   14:52

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, i-a răspuns miercuri ministrului PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, care afirmase că poate face schimb de ceasuri cu el, că dacă are nevoie de un ceas, are el unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13. 

”Până facem schimb de ceasuri, îi spun că îl invit să circule între Satu Mare şi Mangalia, cu trenul, pentru că sunt nişte tineri care s-au căsătorit în tren, au reuşit să facă un copil, cred că îl dau şi la şcoală până ajung la Mangalia”, l-a ironizat Rareș Bogdan pe Sorin Grindeanu.

”Nu ştiu la ce se referă domnul Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13”, a comentat Rareş Bogdan, într-o declaraţie la sediul partidului.

El i-a transmis un mesaj ministrului Transporturilor.

”Îi spun altceva, dacă vrea şi dacă m-a provocat: că nu se fac lucrările în plin sezon estival, nici pe Valea Oltului nici pe Podul de la Giurgiu Ruse şi nici pe Autostrada Soarelui. Îi spun că a schimbat complet aiurea un profesionist, căpitan de cursă lungă şi a pus unul care se dă jos din Rolls Roys şi habar nu avea de Portul Constanţa. Îi spun să aibă mare grijă cui vor să dea oamenii lui din Ministerul Transporturilor în special porturile Tulcea şi Sulina, pentru că informaţiile sunt – şi i le dau gratuit – sunt că o companie austriacă este foarte interesată de administrarea acestor porturi. Îi mai spun că în Aeroportul Otopeni, unde sunt nevoit să zbor, pentru că fac rata cu Bruxelles şi Strasbourg, şi am avut multe activităţi acolo, a fost până de curând etuvă, pur şi simplu. Stăteai la 34-36 grade din cauza subdimensionării aerului condiţionat şi nici măcar licitaţia nu era organizată, ca să refacă aerul condiţionat. Să nu uit de Podul prietenului său de la Brăila, care este o ruşine, pur şi simplu. La mai puţin de un an de când a fost inaugurat cu mare fast este tot crăpat şi e clar că e o lucrare de mântuială. Îi dau eu câteva teme”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, citat de News.ro.

”Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piaţă. Pe loc”, a mai declarat Sorin Grindeanu, referindu-se la Rolex-ul de 30.000 de euro pe care Rareş Bogdan l-a purtat la piaţă, în noiembrie anul trecut.

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close