Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan: „Nu am crezut că Geoană poate fi atât de ipocrit şi să-şi anuleze istoria din această ţară. Vine din spuma mării"

Rareş Bogdan: „Nu am crezut că Geoană poate fi atât de ipocrit şi să-şi anuleze istoria din această ţară. Vine din spuma mării"

rares bogdan
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    13 Sep 2024   •   00:04

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, l-a acuzat de ipocrizie pe Mircea Geoană, candidatul independent la alegerile prezidențiale din acest an. El a subliniat că Geoană şi-a anulat „istoria din această ţară" şi dă impresia că vine „din spuma mării şi pe un cal alb". Liberalul a mai reamintit faptul că PSD l-a definit pe Geoană, partid politic pe care acum îl „reneagă total". 

„Îl cunosc pe Mircea Geoană de mult timp și pe vremuri l-am avut în platoul de televiziune. Nu am crezut că Mircea Geoană poate să fie atât de ipocrit și să-și anuleze istoria din această țară. Mircea Geoană a fost ceea ce a fost datorită Partidului Social Democrat, pe care astăzi îl reneagă total. Dânsul nu mai are nicio legătură. Vine din spuma mării, deși domnia sa are o istorie", a spus Rareş Bogdan, la Antena 3 CNN.

În continuare, liberalul a spus că are multe întrebări pentru Geoană, dar pe care nu i le va adresa, pe motiv că oricum va rebui să dea nişte răspunsuri. În acest context, Rareş Bogdan i-a acordat nota 4 pentru că nici vremea şi nici ceasul" nu ar mai fi în favoarea sa (n.r. Mircea Geoană).  

„A fost președintele Senatului, a fost candidatul la președinția acestui partid, a fost trimis... Toate pozițiile pe care le-a ocupat, le-a ocupat datorită statului român, ăsta care în momentul ăsta îi pute. Partidele politice sunt cele mai rele, iar domnia sa vine pe un cal alb. Aș avea multe întrebări pentru domnia sa. Nu le-am adresat, pentru că o să i le adreseze probabil alții. În următoarea perioadă va trebui să răspundă.

L-aș întreba și de ceasuri, că mă pricep la ceasuri, dar nu o să o fac. Cred că vremea și ceasul domnului Geoană nu mai este acesta. Din punctul meu de vedere, a fost absolut ridicol. Patru este mult", a spus Rareş Bogdan, la Antena 3 CNN. 

Rareș Bogdan, criză de nervi din cauza PSD: Nu mai vreau să stau la masă cu ei. Coaliția rezistă doar pentru că e război în Ucraina

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le-a spus miercuri jurnaliștilor că el „nu mai vrea să stea la masă cu PSD” și a adăugat că „singurul motiv pentru care PNL rezistă alături de PSD e războiul din Ucraina”.

„Vom vedea care suntem câștigători în partid, cei care nu dorim să mai stăm cu PSD la masă sau cei care doresc să stea la masă cu PSD. Eu nu mai doresc să stau la masă cu PSD”, a spus Rareș Bogdan, miercuri.

Liberalul a mai adăugat că singurul motiv pentru care PNL rezistă alături de PSD e războiul din Ucraina. El a mai adăugat că după alegeri vor guvern de dreapta, dar că vor discuta cu PSD.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close