Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, nou atac la CCR: Deciziile sunt împotriva poporului român și împotriva sănătății cetățenilor

Rareș Bogdan, nou atac la CCR: Deciziile sunt împotriva poporului român și împotriva sănătății cetățenilor

Rareș Bogdan a făcut o serie de atacuri la adresa Curții Constituționale a României, spunând că instituția este împotriva cetățenilor.

Rareș Bogdan, nou atac la CCR: Deciziile sunt împotriva poporului român și împotriva sănătății cetățenilor
07 Iul 2020   •   21:40

După ce inițial a spus că CCR „subminează statul român” după decizia prin care a decretat măsura carantinării neconstituțională, prim-vicepreședintele PNL a afirmat că CCR intenționează să-i infecteze pe români.

„Un semnal de alarmă vizavi de CCR care practic, în momentul acesta, este împotriva românilor. Din punctul meu de vedere, ce face CCR este extrem de grav pentru că deciziile CCR sunt împotriva poporului român și împotriva sănătății românilor.

Noi vrem să protejăm sănătatea românilor, iar Curtea Constituțională vine și vrea să-i infecteze. Asta e viața!

Se pare că CCR e deasupra legii, deasupra tuturor și din păcate, nu putem să avem nici măcar un dialog cu domniile lor”, a declarat Rareș Bogdan la România Tv.

Internarea și carantina, neconstituționale

Curtea Constituțională a declarat pe 26 iunie neconstituțională impunerea internării și carantinării doar printr-un ordin de ministru, fiind nevoie de o lege în acest sens.

Judecătorii au mai stabilit că pacienții se pot adresa justiției pentru a contesta “detenția de ordin medical”, deoarece spitalizarea obligatorie este considerată măsură privativă de libertate.

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Cele mai noi știri
Parteneri
x close