Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, despre scandalul declarațiilor lui Viktor Orban: ”Doar dictatori ca Hitler au mai vorbit despre amestecul raselor”

Rareș Bogdan, despre scandalul declarațiilor lui Viktor Orban: ”Doar dictatori ca Hitler au mai vorbit despre amestecul raselor”

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a comentat într-o intervenție telefonică la Antena 3 declarațiile controversate ale lui Viktor Orban. ”Doar dictatori ca Hitler au mai vorbit despre amestecul raselor”, a spus Rareș Bogdan.

BeFunky-collage (28)
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    30 Iul 2022   •   16:03

”Trebuie să cumpănim foarte bine fiecare reacție. Numai că ceea ce s-a întâmplat este absolut incalificabil la școala de vară și este o succesiune de declarații pe care Viktor Orban le face.

Viktor Orban a venit invitat și trebuie ca liderii UDMR să dea o explicație clară, exact cum a cerut președintele Iohannis cu privire la aceste declarații inacceptabile la nivel european, inacceptabile în România.

Cât despre rase, nu a mai vorbit nimeni din 1937 - 1938, doar Hitler, Mussolini vorbeau despre teoria raselor și despre mixul de rase.

Faptul că Viktor Orban a venit să vorbească despre un mix de rase care duce la decăderea Occidentului, în statele occidentale, afectează mult mai mult decât se poate crede discursul la nivel public.

Uniunea Europeană înseamnă unitate în diversitate. Ăsta este unul dintre motto-urile Uniunii Europene. Iar faptul că Viktor Orban a făcut aceste declarații aici, în Transilvania, în România, este cu atât mai grav”, a declarat la Antena 3 Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Viktor Orban
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close