Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, atac la adresa PSD: „Le trimit o duzină de batiste, ca să-şi şteargă lacrimile înfrângerii”

Rareș Bogdan, atac la adresa PSD: „Le trimit o duzină de batiste, ca să-şi şteargă lacrimile înfrângerii”

rares bogdan
Rareș Bogdan i-a ironizat pe social-democrați/ Sursa foto: Hepta
de R.M.    |    15 Sep 2024   •   14:01

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, le-a transmis social-democraților că le va trimite „o duzină de batiste”, după alegerile prezidențiale, „ca să-şi şteargă lacrimile înfrângerii.”

„Nu am să fac referire la PSD, dar nu mă pot abţine să le transmit un sigur lucru. Am văzut că sunt una dintre ţintele predilecte ale acestora zi de zi şi în fiecare emisiune şi a proxilor lor. Le spun un singur lucru. Pentru că tot au o problemă cu batista mea, le promit că pe data de 8 decembrie după ora 24 le voi transmite şi trimite de la sediul din Modrogan o duzină de batiste, ca să-şi şteargă lacrimile înfrângerii.

Le promit acest lucru şi lui Tudose. Şi lui Grindeanu, şi lui Paul Stănescu, şi lui Simonis şi lui Marcel Ciolacu”, a afirmat Rareş Bogdan duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

Totodată, el a cerut aleşilor locali care au obţinut, cumulat, trei milioane de voturi la alegerile locale, ca în primul tur să asigure două milioane de voturi pentru Nicolae Ciucă, pentru ca acesta să intre în turul doi de scrutin. 

„Eu mă simt în siguranţă cu Nicolae Ciucă la Cotroceni”, a mai afirmat eurodeputatul în discursul său.

Rareş Bogdan a mai subliniat că, din momentul validării candidaturii lui Cucă, „speculaţiile au încetat”.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close