Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan dă alarma, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale: „PSD recurge la manipulări şi minciuni”

Raluca Turcan dă alarma, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale: „PSD recurge la manipulări şi minciuni”

Raluca Turcan dă alarma, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale: „PSD recurge la manipulări şi minciuni”
Foto: Raluca Turcan/facebook
18 Noi 2019   •   13:53

Raluca Turcan trage un semnal de alarmă, într-un mesaj postat pe Facebook, cu privire la propaganda electorală efectuată în şcoli, dând exemplul judeţului Vrancea, unde "au fost distribuite aşa-zise sondaje cu întrebări vădit tendenţioase".

"Hârtiile purtau antetul unei asociaţii-fantomă şi conţineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă. Spre deosebire de campania deschisă şi directă a Preşedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări şi minciuni", susţine vicepremierul Raluca Turcan.

”Atenție la propaganda electorală în școli! Solicităm inspectorilor școlari, directorilor de școli și cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unitățile de învățământ. Ne-a fost semnalat faptul că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD . Astfel, în județul Vrancea, au fost distribuite așa-zise sondaje cu întrebări vădit tendențioase. Hârtiile purtau antetul unei asociații-fantomă și conțineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă. Spre deosebire de campania deschisă și directă a Președintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări și miniciuni. Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în școli. Ne dorim o Românie normală, în care școala să rămână strict un spațiu al educației de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close