Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, anunț important despre viitorul PNL: „Una e să faci lucrurile serios, alta e să pui batista pe ţambal”

Raluca Turcan, anunț important despre viitorul PNL: „Una e să faci lucrurile serios, alta e să pui batista pe ţambal”

Raluca Turcan, anunț important despre viitorul PNL: „Una e să faci lucrurile serios, alta e să pui batista pe ţambal”
Foto: Raluca Turcan/Facebook
25 Ian 2017   •   17:52

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că viitoarea Convenţie Naţională a partidului ar trebui organizată în lunile mai-iunie 'dacă ar fi să facem lucrurile temeinic', scrie Agerpres.

"Eu cred că viitoarea Convenţie ar trebui să fie o Convenţie care să mobilizeze membri de partid, să-i atragă la luarea deciziilor, exact cum am făcut în organizaţia Sibiu. Să fie o Convenţie în care acolo unde s-a greşit, a fost neimplicare, lipsă de viziune, să pot să corectezi, o Convenţie care să-ţi aducă un plus de legitimitate pentru cei care vor fi în fruntea partidului şi care să se realizeze temeinic şi fără presiune uriaşă de timp. Evident că trebuie să încheiem procesul alegeri interne într-un timp real, dar una e să faci lucrurile serios şi temeinic şi una e să pui batista pe ţambal, să pui repede o conducere, în vârf", a afirmat Raluca Turcan la Gândul live, întrebată despre momentul organizării Convenţiei Naţionale a PNL.

Întrebată când ar putea avea loc Convenţia Naţională a PNL, ea a spus: "Din punctul meu de vedere, dacă ar fi să facem lucrurile temeinic, undeva în lunile mai-iunie ".

"Evident, aceasta nu este o decizie pe care noi am luat-o, încă. Duminică voi consulta preşedinţii de organizaţii, vom vedea cum se raportează fiecare şi cum îşi evaluează propria activitate politică, urmând ca în Biroul Permanent Naţional, biroul nostru de conducere, să stabilim exact calendarul desfăşurării Convenţiei pentru finalizarea alegerilor", a afirmat Turcan.

Ea a precizat că în momentul de faţă nu se gândeşte la o candidatură la preşedinţia PNL.

"Nu mă gândesc, în momentul de faţă, la o candidatură la preşedinţia partidului, dar mă gândesc zi şi noapte la ceea ce pot să fac mai mult şi mai bine pentru a corecta ceea ce nu a mers în PNL. Şi, dacă vreţi, provocarea mea cea mai mare este ca acest partid să devină partenerul celor care-şi doresc o forţă politică reprezentativă pe partea dreaptă", a mai spus Raluca Turcan.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close