Antena 3 CNN Politică Radu Stroe: "M-a legat partidul la cap cu Ministerul Apărării"

Radu Stroe: "M-a legat partidul la cap cu Ministerul Apărării"

Radu Stroe: "M-a legat partidul la cap cu Ministerul Apărării"
11 Feb 2008   •   17:04

Rotire de cadre la liberali, care ?închide în sfârşit o criză atribuită pe nedrept PNL-ului?. Afirmaţia îi aparţine lui Radu Stroe, proaspăt nominalizat de liberali la şefia Ministerului Apărării. ?M-a legat partidul la cap, dar m-am legat şi eu că am acceptat?, a comentat el decizia de astăzi a partidului. Invitat la emisiunea ?La Ordinea Zilei?, senatorul liberal a declarat că nu poate fi încântat de această soluţie, dar este mândru că a fost ales la Apărare. ?Pe Meleşcanu îl înţeleg să nu fie foarte fericit. Şi eu aş fi fost la fel dacă m-aş fi trezit aşa la Ministerul Justiţiei?, a precizat el.

În ceea ce priveşte relaţia sa cu Securitatea, Radu Stroe a negat vehement existenţa vreunui element care l-ar putea discredita. ?Nu a existat nicio legătură între mine şi Securitate, cu o singură excepţie: pe unde m-a prins, m-a mazilit?.

Senatorul a reiterat cu această ocazie poziţia faţă de activitatea Curţii Constituţionale. ?Senatul ar trebui să preia atribuţiile Curţii Constituţionale. Asta presupune modificarea Constituţiei, dar îmi menţin punctul de vedere?, a precizat el. Declaraţia senatorului liberal vine ca reacţie la decizia prin care Curtea a respins-o pe Norica Nicolai la Justiţie.

RADU STROE: TRAIAN BĂSESCU MĂ POATE RESPINGE; ESTE TOTAL IMPREVIZIBIL -  

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close