Antena 3 CNN Politică Radu Berceanu: PD-L nu poate fi de acord cu un "menage a trois" (VIDEO)

Radu Berceanu: PD-L nu poate fi de acord cu un "menage a trois" (VIDEO)

Radu Berceanu: PD-L nu poate fi de acord cu un "menage a trois" (VIDEO)
23 Feb 2009   •   10:02

Şedinţa săptămânală a Coaliţiei a început luni dimineaţă la Senat. În cadrul şedinţei se va discuta fără îndoială şi despre situaţia alianţelor din teritoriu.
Social democraţii nu vor transferarea protocolului de la centru şi la nivel local. Democrat liberalii au, însă, altă părere.
Înainte de începerea şedinţei de luni, ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu, a făcut câteva precizări cu privire la poziţia adoptată de PD-L în cazul alianţelor din teritoriu.
"Nici noi, nici dumnealor (n.r. social-democraţii) nu cred că putem să fim la Bucureşti împreună, şi în teritoriu separaţi", a afirmat Berceanu.
Referitor la declaraţiile lui Vasile Blaga, potrivit căruia PSD nu va avea încotro şi va trebui să semneze protocol de colaborarea cu PD-L în toată ţara, în timp ce social-democraţii susţin că au lăsat libertate la nivelul organizaţiilor din teritoriu să-şi aleagă partenerul, Radu Berceanu susţine că .
"Fiecare vede lucrurile într-un anume fel. Eu cred că dacă vrei să te căsătoreşti cu cineva, trebuie mai întâi să desfaci căsătoria dinainte. Nu poţi să faci, cum se spune, un "menage a trois". Dar probabil că alţii au altă părere", a declarat Radu Berceanu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close