Antena 3 CNN Politică PSD pregăteşte suspendarea lui Băsescu

PSD pregăteşte suspendarea lui Băsescu

PSD pregăteşte suspendarea lui Băsescu
17 Feb 2007   •   12:57

Comitetul Executiv Naţional al Tineretului Social Democrat s-a reunit sâmbătă dimineaţă, la întâlnire fiind prezent şi Mircea Geoană împreună cu secretarul general al PSD Titus Corlăţean. La finalul discuţiilor, liderul PSD Mircea Geoană a declarat că social democraţii se pregătesc intens pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu; ?este extrem de reconfortant pentru noi să vedem cât de dornici sunt tinerii noştri să susţină demersul de suspendare?, a declarat Geoană.

PSD despre restructurarea Guvernului
Printre subiectele aflate pe lista de discuţii a TSD-ului s-a numărat şi restructurarea Executivului. Geoană a susţinut că Guvernul are nevoie de restructurare pentru a face faţă nevoilor post-aderare, chemându-l pe premier în faţa Parlamentului pentru a prezenta noua formulă a Executivului. ?Prezenţa premierului în faţa Parlamentului reprezintă un vot de învestitură. Deci adevăratul test este prezenţa premierului în Parlament. Dacă premierul nu reuşeşte să ne convingă, votul negativ al Parlamentului va fiechivalent cu o moţiune?, a precizat Geoană.

Social democraţii şi Monica Macovei
În ceea ce priveşte situaţia ministrului Justiţiei Monica Macovei, liderul PSD a declarat că, în acest Guvern restructurat, ea nu mai are ce căuta. ?Macovei va pleca oricum?, a tranşat Geoană problema. El a mai precizat că social democraţii nu sunt dispuşi să susţină un guvern al alianţei PD-PNL.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close