Antena 3 CNN Politică PSD depune moțiune împotriva ministrului Sănătății. Ciolacu: "Vlad Voiculescu este gol atât în cap, cât și în inimă"

PSD depune moțiune împotriva ministrului Sănătății. Ciolacu: "Vlad Voiculescu este gol atât în cap, cât și în inimă"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, formaţiunea pe care o conduce depune azi o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după episodul Foişor.

o_1f32mvdg2qpitu219q6p801868b.jpg
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2021   •   12:35

"Am discutat astăzi (luni - n.r.) în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis să depunem astăzi o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății. 

Ținând cont de gravitatea situației, cerem ca Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca votul să se dea chiar săptămâna aceasta", a anunţat, luni, şeful social-democraţilor.

Ciolacu: Poate Cîțu vrea să ajungem pe primul loc la mortalitatea COVID, aşa s-ar justifica menținerea lui Voiculescu

Preşedintele PSD mai spune că mortalitatea din cauza pandemiei COVID a ajuns pe locul 10 pe plan mondial şi a făcut un apel la liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, să-l retragă pe Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii.

"Poate domnul Cîțu dorește să ajungem pe primul loc. Doar asta ar justifica menținerea ministrului Vlad Voiculescu. Scuzele sale sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care au fost evacuați noaptea din spitalul Foișor erau fericiți ne demonstrează că Vlad Voiculescu este gol atât în cap, cât și în inimă. 

Mai mult, am văzut mulți lideri PNL care au cerut demisia ministrului Voiculescu. Aștept să văd grupul minorităților dacă vor mai susține un asemenea impostor în fruntea Ministerului Sănătății", adaugă liderul PSD.

Tensiune în coaliţie, Barna spune că ministrul USR-PLUS nu va fi schimbat

În acest moment, coaliţia de guvernare este în tensiune din cauza lui Vlad Voiculescu

Tensiunile dintre PNL şi USR-PLUS sunt mari, iar în aceste momente se joacă chiar soarta Executivului. 

După ce mai mulţi liberali au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu, Dan Barna a spus că nu se pune problema ca ministrul USR-PLUS să fie schimbat. Ba mai mult, spune că de hotărârea premierului în privinţa ministrului Sănătăţii depinde chiar soarta întregii guvernări. 

Între timp, PSD stabileşte strategia împotriva guvernului şi vrea să depună o moţiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu. 

Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni la Ministerul Sănătăţii

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close