Antena 3 CNN Politică PSD: Copiii trebuie să înceapă școala! Nu mai mințiți românii cu educația on-line!

PSD: Copiii trebuie să înceapă școala! Nu mai mințiți românii cu educația on-line!

Reprezentanții Partidului Social Democrat au postat pe o rețea socială un mesaj în care spun că elevii trebuie să înceapă școala în siguranță. ”Nu vă mai mințiți singuri și nu mai mințiți românii cu educația on-line”, se arată pe pagina oficială a PSD.

PSD: Copiii trebuie să înceapă școala! Nu mai mințiți românii cu educația on-line!
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    24 Iul 2020   •   14:45

”Copiii trebuie să meargă la școală, iar Guvernul PNL trebuie să facă tot posibilul ca anul școlar să înceapă în siguranță! Încetați să mai tratați educația ca pe un subiect electoral!

Nu vă mai mințiți singuri și nu mai mințiți românii cu educația on-line. Știți bine că este imposibilă în multe zone și, chiar acolo unde se poate desfășura, studii solide arată cât de complexe și grave sunt urmările asupra copiilor.

PSD: Guvernați pentru Educație, NU mai furați cu dedicație

Educația nu este un moft, ci trebuie tratată ca o prioritate, cu măsuri bine gândite și acțiuni concrete din partea autorităților. Măcar în acest caz nu lăsați totul pe ultima clipă, cum ați procedat până acum cu toate deciziile privitoare la gestionarea pandemiei!

Începerea școlii privește viața a milioane de familii de români. Nu mai faceți experimente cu viitorul copiilor doar pentru că mai aveți tunuri de dat la licitații organizate în ultimul moment!

Guvernați pentru Educație, NU mai furați cu dedicație!”, scriu reprezentanții PSD pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: PSD şcoală
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close