Antena 3 CNN Politică PSD a lăsat liberalii cu ochii în soare

PSD a lăsat liberalii cu ochii în soare

PSD a lăsat liberalii cu ochii în soare
07 Iun 2007   •   15:43
Liderii PSD au decis să nu mai participe la întâlnirea cu liberalii, programată pentru joi după-amiază. PSD nu a făcut nicio declaraţie oficială privitoare la întâlnirea cu liberalii, liderii PNL aşteptându-i mai bine de o oră la Vila Lac 1. Asta după ce joi după-miază premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că se va întâlni la ora 13.30 cu social-democraţii, pentru noi discuţii. Miza negocierilor era susţinerea guvernamentală, cu atât mai mult cu cât, joi dimineaţă, democraţii au citit textul moţiunii de cenzură în Plenul Parlamentului. ?Vom avea o discuţie cu PSD în această după-amiază pentru a le comunica poziţia noastră şi pentru a afla cum se poziţionează ei în raport cu toată această situaţie de conflict?, a declarat Tăriceanu.

Cristian Diaconescu: Tăriceanu a fost anunţat de refuzul PSD
Contactat telefonic de Antena 3, purtătorul de cuvânt al PSD Cristian Diaconescu a declarat că Geoană l-a anunţat pe Tăriceanu că nu va mai avea loc această întâlnire. ?Mircea Geoană a discutat cu Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu situaţia nou creată şi dacă premierul nu şi-a anunţat colegii în legătură cu concluziile discuţiei telefonice, nu e responsabilitatea noastră?. Diaconescu a precizat şi că discuţia dintre cei doi lideri de partid a avut loc cu numai câteva minute înainte de 13.30, ora la care trebuia să se întâlnească.

La ultima întrevedere cu liderul social-democrat, premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis lui Mircea Geoană că nu acceptă cedarea de posturi în Guvern în schimbul sprijinului parlamentar.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close