Antena 3 CNN Politică "Avea o privire fixă şi tremura în permanenţă!" | Deputatul Florin Roman, prima declaraţie în fața camerelor după bătaia încasată de la Dan Vîlceanu

"Avea o privire fixă şi tremura în permanenţă!" | Deputatul Florin Roman, prima declaraţie în fața camerelor după bătaia încasată de la Dan Vîlceanu

Deputatul liberal Florin Roman a relatat jurnaliștilor de la Parlament punctul său de vedere în legătură cu agresiunea fizică și verbală la care a fost supus de fostul său coleg de partid, fost ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2024   •   13:18

Imaginile care documentează agresiunea lui Vîlceanu asupra lui Roman au fost recuperate de pe o cameră de supraveghere de la Parlament.

Se vede cum, în spațiul de lângă ușa de acces în sala de plen, Vîlceanu îl ia în brațe pe Roman și avansează spre partea stângă a cadrului cu mișcări specifice, mai degrabă, sportului japonez sumo.

Până să iasă cei doi din cadru, Vîlceanu dă impresia că vrea să-l muște de față pe Roman.

Versiunea este confirmată de deputatul liberal, care susține că fostul ministrul a încercat să-l muște, inițial, de ureche, și l-a lovit ulterior cu genunchiu în nas.

Florin Roman: "Dan Vîlceanu m-a invitat afară, la bătaie, după care a încercat să îmi aplice o mușcătură"

"A fost ceva neașteptat. I-am reproșat colegului deputat neafiliat Dan Vâlceanu prezența în băncile grupului PNL, fapt interzis de către regulamentul Camerei Deputaților și i-am solicitat să revină banca neafiliaților.

A urmat o altercație verbală cu tot felul de reproșuri dintr-o parte și din cealaltă, moment în care domnia sa a izbucnit, a sărit peste bancă, practic m-a prins cu mâna ca un fel de gheară în zona gâtului. M-a invitat afară la bătaie. Am încercat pe drum să-l liniștesc și să-i spun că se face de rușine. 

Afară, a fost un moment la care n-ai cum să reacționezi, pentru că nu te poți aștepta. A încercat practic să îmi aplice o mușcătură zona capului, în zona urechii, zona de sus.

Florin Roman: După ce Dan Vîlceanu a realizat ce a făcut, avea o privire fixă și tremura

M-am ferit, moment în care m-a apucat cu o mână și m-a lovit cu genunchiul în zona nasului.

Ceea ce a făcut domnul Vâlceanu este exact ce face un bătăuș, fie că e pe stradă, e pe stadion sau în altă parte.

Nu vreau să mă ante-pronunț văzând comportamentul domniei sale după ce a realizat ceea ce a făcut, (am constatat că) tremura în permanență, avea o privire pierdută, fixă, ceea ce mă poate duce cu gândul că domnia sa are și alte probleme", a declarat Florin Roman.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close