Antena 3 CNN Politică Primarul ales din Bușteni, Emanoil Savin, a murit după ce a făcut infarct pe un teren de fotbal

Primarul ales din Bușteni, Emanoil Savin, a murit după ce a făcut infarct pe un teren de fotbal

savin
Emanoil Savin, primarul ales al Bușteniului, a murit duminică, după ce ar fi făcut infarct pe un teren de fotbal. FOTO: Facebook
de Bianca Chirilă    |    04 Aug 2024   •   13:38

Emanoil Savin, primarul ales al Bușteniului, a murit duminică, după ce ar fi făcut infarct pe un teren de fotbal.

Social-democratul Emanoil Savin, în vârstă de 66 de ani, câștigase în iunie alegerile pentru Primăria Bușteni și urma să preia funcția din octombrie.

Savin se afla împreună cu prietenii săi pe un teren de fotbal din Bușteni în momentul în care i s-a făcut rău brusc.

Printre prietenii care îl însoțeau se aflau și doi paramedici, care i-au acordat primul ajutor, apoi, în șase minute, a ajuns la fața locului și o ambulanță. A fost dus la Spitalul Câmpina, în acest timp aplicându-se manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

„Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut. Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe. În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere. Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire”, a scris pe Facebook, președintele PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu.

În urmă cu câteva ore, Savin chiar postase pe pagina de Facebook un anunț legat de faptul că aniversează 40 de ani de căsătorie cu soția sa.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024″, este mesajul postat de edil înainte de a muri.

Savin a mai fost primar în Bușteni din 2004 până în 2016.

×
Subiecte în articol: deces primar busteni
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close