Antena 3 CNN Politică Primarul ales al Sectorului 1, George Tuță, îl trolează pe Nicușor Dan:. "Şi noi facem o strângere de semnături pentru un parc sportiv"

Primarul ales al Sectorului 1, George Tuță, îl trolează pe Nicușor Dan:. "Şi noi facem o strângere de semnături pentru un parc sportiv"

george cristian tu??
George Tuță o va înlocui la Primăria Sectorului 1 pe Clotilde Armand, care a pierdut alegerile în 9 iunie / sursă foto: Hepta
de M.P.    |    22 Oct 2024   •   18:10
Primarul Sectorului1, George Tuţă, a comentat oportunitatea organizării referendumului de către Primăria Bucureşti prvind împărţirea banilor între primăriile de sectoare şi cea a Capitalei.
 
"Referendumurile sunt foarte bune este un exerciţiu de democraţie. Şi noi facem o strângere de semnături pentru un proiect comunitar, îi zice parcul sportiv. Este un proiect care vrea să ia de la stat şi să ia pentru mişcare.
Logica referendumurilor este foarte bună. Pe bucureşteni nu îi interesează de unde secheltuie banii, pe ei îi ointereseazî ce ne interesează pe toţi. Ca şcolile să fie în siguranţă. Cum se vor cheltui aceşti bani? Analiştii vor studia cu siguranţă aceste aspecte apoi politicul va decide cum se vor distribui", a spus Primarul de la sectorul 1 .
 
George Tuţă a participat la ceremonia de investire a primarului de la sectorul 6, Ciprian Ciucu.
 
"Am participat astăzi la ceremonia de depunere a jurământului de către colegul meu Ciprian Ciucu, primar la al doilea mandat al Sectorului 6, împreună cu care, sunt convins, voi găsi multe proiecte comune în cadrul cărora să colaborăm pentru București.
Săptămâna viitoare, pe 29 octombrie, voi depune și eu jurământul de primar al Sectorului 1. Este un moment pe care îl aștept, evident, cu emoție și responsabilitate. Aceste luni, însă, care au trecut de la momentul alegerilor au fost importante pentru mine, iar la preluarea mandatului mă voi referi la activitatea mea recentă.
Am fost întrebat de către jurnaliști cum mă raportez eu la referendumul anunțat pentru data de 24 noiembrie. Sunt de părere că orice consultare publică este bună și poate oferi răspunsuri pentru viitorul administrației.
Noi înșine, la PNL Sector 1, am inițiat în această vară o consultare publică, dublată de o strângere de semnături pentru petiția „Luăm de la stat, dăm pentru mișcare”, un pas important ca să putem transpune în realitate proiectul Parcului Sportiv.

×
Etichete: tuta Sector 1
Parteneri
x close