Antena 3 CNN Politică Primăria condusă de Clotilde Armand a fost executată silit pentru neplata facturilor. Sechestru pus pe 19 mașini, inclusiv a primăriței

Primăria condusă de Clotilde Armand a fost executată silit pentru neplata facturilor. Sechestru pus pe 19 mașini, inclusiv a primăriței

colaj masini primarie sec 1
O casă de avocatură angajată pentru litigii a executat silit Primăria Sector 1 pentru neplata facuturilor.
de R.K.    |    23 Oct 2024   •   13:08

Clotilde Armand, deja fostul primar al Sectorului 1 aproape, a fost executată silit de avocații angajați în litigiile cu Romprest, casa de avocatură Mușat & Asociații. Cea mai bogată instituție din București a rămas fără toate mașinile din flotă, în frunte cu primarul și viceprimarul.

Primarul S1 a rămas fără BMW-ul electric pe care îl conducea personal, iar Primăria Sectorului 1 a rămas fără mai multe mașini din dotare, pornind de la vehicului condus de viceprimarul USR Oliver Păiuși, până la sechestru pe două mașini de Salvare și mașinile de pompieri.

Casa de avocatură Mușat & Asociații a executat silit Primăria Sector 1 pentru neplata facuturilor. Aceștia au fost angajați în rezilierea cu Romprest. Potrivit informațiilor Antena 3 CNN ar fi vorba despre 19 mașini. Facturile neplătite s-ar ridica la 800.000 de euro. Casa de avocatură a fost angajată cu 400 de euro pe oră, fără acordul Consiliului Local.

Reacția lui Clotilde Armand

Primăria a transmis un punct de vedere, după ce mașinile, inclusiv cea pe care o conducea Clotilde Armand, au fost sechestrate pentru neplata facturilor.

„Referitor la informațiile apărute recent în spațiul public, facem precizarea că am contestat executarea silită cauzată de întârzierea achitării unor facturi pentru avocații care reprezintă Primăria Sectorului 1 în litigiul cu Compania Romprest. Această întârziere a avut loc din cauza consilierilor PNL- PSD care au votat bugetul Sectorului 1 cu întârziere”. se arată în comunicat.

×
Parteneri
x close