Antena 3 CNN Politică Preşedinţia solicită Institutului de Expertize Criminalistice o expertiză pe filmul cu Băsescu

Preşedinţia solicită Institutului de Expertize Criminalistice o expertiză pe filmul cu Băsescu

Preşedinţia solicită Institutului de Expertize Criminalistice o expertiză pe filmul cu Băsescu
30 Noi 2009   •   15:18

Preşedintele Traian Băsescu a solicitat, luni dimineaţă, Institutului Naţional de Expertize Criminalistice să dea un aviz de specialitate prin care să se stabilească dacă filmul din campania din 2004, în care pare a lovi un copil, conţine sa nu urme de intervenţie tehnică în sensul modificării integrităţii.
Traian Băsescu a solicitat, în cursul dimineţii de luni, Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, un aviz de specialitate prin care să se stabilească dacă imaginile din campania electorală din toamna anului 2004, de la Ploieşti, difuzate de ziarul "Gardianul" şi preluate de posturile TV, conţin urme de intervenţie tehnică în sensul modificării integrităţii, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale,
"Solicitarea a fost făcută în baza dispoziţiilor art. 3 alin. (2) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Institutului Naţional de Expertize Criminalistice aprobat prin Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 441/C/1999, conform cărora: ŤLa cererea birourilor notariale şi a instituţiilor publice şi private se pot întocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a şefului laboratorului interjudeţeanť", se mai scrie în comunicat.
Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close