Antena 3 CNN Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor, cadouri în valoare de 90.000 de euro pentru angajaţi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, cadouri în valoare de 90.000 de euro pentru angajaţi

zgonea.jpg
Foto: Agerpres
18 Iun 2015   •   13:24
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a cheltuit în trei ani 90.000 de euro doar pe cadouri de Crăciun şi de 8 martie pentru angajaţii Camerei. 
 
Asta reiese din documentele postate pe siteul instituţiei.
 
Mihnea Predeţeanu, specialist în comunicare, a recunoscut, în ediţia de joi a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, că nu înţelege de ce este atât de greu să completezi o declaraţie de avere, dar că nu înţelege nici cum a putut Valeriu Zgonea să cheltuie 90.000 de euro pentru flori.
 
"Cât de greu poate să fie să îţi completezi o declaraţie de avere? În fiecare an avem aceleaşi probleme: declaraţii greşite, omisiuni în declaraţiile de avere. Cum să uiţi că ai o casă? Sau că ai un teren?"
 
"Nu vreau să mă iau de Valeriu Zgonea, dar nici nu e normal, unde se duc acei bani? 90.000 de euro s-au evaporat. A venit zână şi a dat cu flori şi s-au dus banii. Flori de 8 martie. Sigur, câte flori să dai? Am fost de multe ori în Parlament. Nu e chiar atât de multă lume acolo şi dacă dai câte 100 de euro fiecărui om de acolo nu ajungi la 90.000 de euro".
 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close