Antena 3 CNN Politică "Premierul PNL" pune egal între Victor Ponta şi PSD

"Premierul PNL" pune egal între Victor Ponta şi PSD

Catalin Predoiu.jpg
21 Sep 2015   •   17:49

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat luni, referitor la decizia Comitetului Executiv al PSD de a susţine în continuare Guvernul, că este "treaba lui Dragnea şi a PSD că decid să piardă puncte electorale cu Ponta premier", dar important este că România are de pierdut. 

 "PSD a condamnat azi cetăţenii României la continuarea umilinţei de a avea un premier trimis în boxa acuzaţilor penali. E treaba lui Dragnea şi a PSD-ului că decid să piardă puncte electorale cu Ponta premier. Dar e treaba ţării şi a tuturor românilor că România pierde cu Ponta premier", se arată într-o declaraţie de presă a liderului PNL.

Predoiu mai spune că "după decizia de a-l susţine pe Ponta în răspăr cu orice logică şi cu soarta ţării", nu mai vede nicio diferenţă între PSD şi "tehnocratul" Ponta trimis în judecată pentru corupţie.
 
Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare.

Liberalii au depus luni moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta", documentul fiind semnat de 180 de parlamentari.




×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close