Antena 3 CNN Politică Prefectul Capitalei: Şedinţa de constituire a Consiliului Local Sector 1 s-a amânat, la solicitarea USR

Prefectul Capitalei: Şedinţa de constituire a Consiliului Local Sector 1 s-a amânat, la solicitarea USR

New Project - 2024-04-11T215922.911
Mugur Mihai Toader este noul prefect de București Sursa foto: Facebook/ Mugur Mihai Toader
de M.P.    |    28 Oct 2024   •   16:12

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Sector 1, care trebuia să aibă loc, marţi, 29 octombrie, s-a amânat, la solicitarea USR, în urma unei decizii a instanţei, a informat, luni, prefectul Capitalei, Mugur-Mihai Toader, pentru Agerpres.

"Şedinţa de constituire a Consiliului local urma să aibă loc mâine, dar au existat nişte contestaţii am înţeles, o sentinţă dată pentru doi consilieri de la USR şi va fi amânată şedinţa de constituire de la Consiliul Local Sector 1, pentru că în momentul de faţă este suspendată, la solicitarea USR-ului, de către Tribunal", a explicat Mugur-Mihai Toader.

El a precizat, după ce a participat la preluarea mandatului de către noul primar al Sectorului 2, că este suspendat ordinul său privind constituirea Consiliului Local Sector 1, urmând să fie emis un altul la o dată ulterioară.

"Să ajung la birou, să văd exact despre ce este vorba. (...) Pe de altă parte, şedinţa ar fi putut avea loc, având în vedere că se poate desfăşura şedinţa de constituire a noului Consiliu local cu jumătate plus unu dintre consilierii validaţi", a adăugat Mugur-Mihai Toader. 

×
Parteneri
x close