Antena 3 CNN Politică Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

Entuziasm în rândurile umaniștilor gălățeni. „Oamenii vin cu încredere spre noi”

Umaniștii au devenit o alternativă viabilă în politica de astăzi, fenomen ilustrat cel mai bine de afluxul important de noi membri.

WhatsApp Image 2021-09-17 at 16.51.40
de Alexandra Dima    |    17 Sep 2021   •   17:06

Potrivit unui comunicat de presă remis de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), doar la Galați, într-o singură zi, au fost semnate peste 100 de adeziuni, iar liderii umaniști locali s-au arătat optimiști în privința viitorului.

„În aceste vremuri în care societatea românească este fragmentatăși divizată, oamenii simt nevoia unei forțe politice de coeziune, de unire, de trezire a unei conștiințe naționale. Se pare, privind numărul mare de oameni care se îndreaptă cu încredere spre PPU, că s-a născut acea forță. Cu bucurie vă spun că, în sfârșit oamenii au înțeles importanța și echilibrul UMANIȘTILOR. Peste o sută de adeziuni semnate și tot atâtea carnete de membru oferite doar într-o singură zi, ne arată că suntem în inimile românilor. Curaj, dragi colegi!”, a transmis Picu Apostol Roman, președintele PPU (social-liberal) Galați. 

Numărul membrilor PPU (social-liberal) a crescut semnificativ și după ce partidul a fuzionat prin absorbție cu Partidul Re:Start România.

×
Subiecte în articol: Galați
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close