Antena 3 CNN Politică Ponta: UNPR va avea 18 candidaţi. După alegeri, parlamentarii vor face parte din PSD

Ponta: UNPR va avea 18 candidaţi. După alegeri, parlamentarii vor face parte din PSD

Ponta: UNPR va avea 18 candidaţi. După alegeri, parlamentarii vor face parte din PSD
Foto: Mediafax
de M.Z.    |    17 Oct 2012   •   14:52

Candidaţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României vor intra în cursa electorală pe 18 locuri eligibile, în alianţă cu PSD, urmând ca, după alegerile parlamentare, aceştia să activeze din grupul PSD, a declarat, marţi, preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

"Un număr de 18 locuri pentru UNPR - 18 candidaţi pe locuri eligibile şi toţi urmând să depună la dosar solicitarea de a activa din prima zi a următorului Parlament în grupul parlamentar al PSD", a precizat Ponta, informează Agerpres.

La finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, Victor Ponta a arătat că USL are 456 de candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie, din care PSD are în jur de 240 de candidaţi.

Ponta mai precizat că, s-a decis ca Remus Cernea, preşedintele Mişcării Verzilor, să candideze la Constanţa, iar Ovidiu Iane, preşedintele Partidului Verde, la Suceava.

La Prahova, Victor Ponta spune că nu sunt probleme. El a adăugat că a fost validat pentru parlamentare în această organizaţie omul de afaceri Sebastian Ghiţă, care va candida pentru Camera Deputaţilor.




×
Subiecte în articol: UNPR Victor Ponta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close