Antena 3 CNN Politică Ponta spune că pe Ciucă l-ar ajuta „să nu mai iasă la televizor” toată campania electorală: „Orice, dar nu mai zice nimic”

Ponta spune că pe Ciucă l-ar ajuta „să nu mai iasă la televizor” toată campania electorală: „Orice, dar nu mai zice nimic”

ciuca hepta
Președintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: Hepta
de Ioana Coman    |    01 Sep 2024   •   20:11

Victor Ponta a declarat duminică la Antena 3 CNN că pe Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidențiale din partea PNL, l-ar ajuta mai mult în campania electorală dacă „nu ar mai zice nimic” și nu ar mai vorbi deloc cu presa.

„Dacă aș fi consilierul domnului Ciucă, i-aș zice: domne, orice, dar nu mai ieși la televizor, nu mai zice nimic, las-o așa”, a declarat Ponta, la Antena 3 CNN.

Potrivit acestuia, pe Nicolae Ciucă mai degrabă l-ar ajuta un scandal în campania electorală, decât aceste declarații făcute în spațiul public. Ponta a dat exemplul Elenei Lasconi, care a avut un schimb de replici cu fiica sa.

„Problema” candidatului Ciucă este că nu are idei ale sale, a mai spus Ponta.

„Am înțeles, că tu vrei să ii ca Iohannis. Dar oamenii nu sunt mulțumiți de Iohannis. Dacă Iohannis ar fi fost un om super popular, ar fi spus: luați-l pe Ciucă, e omul meu și face exact ce am făcut eu. Dar Iohannis e o catastrofă, și pentru cei care l-au votat și pentru ceilalți”.

Afirmațiile fostului premier Victor Ponta vin după ce Nicolae Ciucă a spus într-un interviu că ar vrea să fie asociat cu un urs și a dezvăluit motivul pentru care îi place foarte mult să stea în apă.

Mi-ar plăcea foarte mult să fiu asociat cu un animal care trăieşte aici, la noi, în România. De ce nu, ursul? Mi-ar plăcea să mi se spună „scorpionul" pentru că sunt cel care a comandat Batalionul Scorpionilor, deşi nu am nicio legătură cu zodia scorpionului. Sunt Vărsător. (...)

Îmi place foarte mult să înot şi îmi place mult să fiu în apă. Apa este ca o răcorire. Nu doar că este rece, dar când poţi să o domini, să fi deasupra ei, te răcoreşte", a spus Nicolae Ciucă, la o emisiune online. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close