Antena 3 CNN Politică Ponta şi Antonescu resping ideea unei dispute. Nu ne-am certat niciodată. Obiectivul comun: Căderea Guvernului Boc, anticipate, dispariţia PDL, partid impostar

Ponta şi Antonescu resping ideea unei dispute. Nu ne-am certat niciodată. Obiectivul comun: Căderea Guvernului Boc, anticipate, dispariţia PDL, partid impostar

Ponta şi Antonescu resping ideea unei dispute. Nu ne-am certat niciodată. Obiectivul comun: Căderea Guvernului Boc, anticipate, dispariţia PDL, partid impostar
12 Iul 2010   •   11:43

Liderii PNL şi PSD, Crin Antonescu şi Victor Ponta au respins luni, în direct la Antena 3, ipoteza existenţei unor diferende între cele două partide, ei punând-o pe seama îngrijorării PDL faţă de consolidarea celorlalte două formaţiuni politice. Ponta a afirmat că obiectivul comun al celor două partide din Opoziţie este debarcarea premierului Emil Boc şi apoi a preşedintelui Traian Băsescu, organizarea de alegeri anticipate şi dispariţia PDL în urma scrutinuluii electoral ca partid politic.

?Nu ne-am certat niciodat, dimpotivaă, am acţionat coerent de câte ori a fost vorba de moţiuni simple sau de cenzură, sau de algerea conducerii SRTV şi SRR E o idee indusă de cei care se sperie că PSD si PNL se consolidează. Este o minciună. Nu avem dece să ne certam, avem un obiectiv comun să-l dam jos pe premierul Boc şi, apoi pe preşedintele Băsescu? a afirmat Ponta.

Liderul social-democrat a minimalizat importanţa unor frecuşuri verbale între diferiţi colegi de partid şi anumiţi reprezentanţi liberali.

?Partenerul meu de discuţie din PNL este Crin Antonescu. Dacă sunt domni din ambele partide care nu se înţeleg este problema lor? a arătat Ponta.

Îm opinia liderului PSD, pericolul pentru România în acest moment este rămânerea guvernului Boc la putere.

?Confirm ce a spus domnul Ponta. Suntem partide, nu suntem condamnaţi să vorbim în cor ca la PDL. Lucrul care ne uneşte este rezistenţa la un regim cu tendinţe dictatorială, regimul Băsescu? a afirmat la rândul său, Crin Antonescu.

În ceea ce priveşte posibilitatea unei guvernări comune cu PSD după anticipate, Antonescu nu a exclus această posibilitate, dar a atras atenţia că în acest moment este prematur să vorbească despre acest lucru.

?Vorbim aceeaşi limbă. Viitoarele alegeri trebuie să consfinţească dispariţia unui partid impostor şi nedemocratic precum PDL, iar electoratul sa aleagă între un partid de stânga ca PSD sau unul de dreapta ca PNL? a conchis Ponta.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close