Antena 3 CNN Politică Ponta: Reproşurile că am fost sprijinit de Iliescu şi Năstase să ajung lider PSD îmi fac plăcere

Ponta: Reproşurile că am fost sprijinit de Iliescu şi Năstase să ajung lider PSD îmi fac plăcere

Ponta: Reproşurile că am fost sprijinit de Iliescu şi Năstase să ajung lider PSD îmi fac plăcere
18 Mar 2010   •   12:40

Reproşurile colegilor de partid , dar şi ale adversarilor politici cum că ar fi fost sprijinit în obţinerea şefiei partidului de către Ion Iliescu şi Adrian Năstase i-au făcut plăcere noului lider social-democrat, Victor Ponta. Prezent joi, Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor PSD, preşedintele social-democrat a susţinut că este mândru de sprijinul acordat de cei doi colegi de partid.
"Mi s-a reproşat că am fost sprijinit să ajung preşedinte de către domnul Iliescu şi de către domnul Năstase. Vreau să vă spun că mi-a făcut plăcere acest reproş. M-am simţit foarte mândru când doi oameni pe care îi respect atât de tare m-au sprijinit, m-au lăudat", a afirmat Ponta, în debutul Conferinţei Naţionale a Organizaţiei Pensionarilor PSD.
El a dat asigurări asistenţei că se va baza în continuare pe sfatul şi expertiza lui Năstase şi Iliescu de la care mai are multe de învăţat.
"O să-i ascult şi când mă vor critica şi nu-mi doresc nimic mai mult decât să arăt că pot să învăţ de la toţi cei care au fost înaintea mea, toţi cei care au făcut ceva bun pentru acest partid şi că voi încerca, ca orice nouă generaţie, dacă pot, să-i depăşesc în lucruri bune", a mai susţinut Ponta.
Pensionarii PSD l-au felicitat cu această ocazie pe noul preşedinte al partidului, căruia i-au făcut poze cu telefoanele mobile şi i-au cerut atât autografe, cât şi "să nu uite" de seniorii PSD.
"Să aveţi grijă şi de noi!", "Acum avem o altă orânduire în partid!", "Să nu uitaţi pensionarii singuri!", i-au spus seniorii PSD lui Ponta.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close