Antena 3 CNN Politică Ponta: Răsturnarea Cabinetului Boc şi formarea unui guvern de criză, prioritare pentru PSD (VIDEO)

Ponta: Răsturnarea Cabinetului Boc şi formarea unui guvern de criză, prioritare pentru PSD (VIDEO)

Ponta: Răsturnarea Cabinetului Boc şi formarea unui guvern de criză, prioritare pentru PSD (VIDEO)
04 Oct 2010   •   13:54

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că prioritatea social-democraţilor este răsturnarea Cabinetului Boc şi formarea unui guvern de criză. Totodată, partidul pe care îl conduce îi cere în continuare demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pe care o acuză de fraudarea votului la Legea pensiilor.

"Opţiunea şi prioritatea noastră este de a răsturna guvernul actual şi formarea unui guvern de criză responsabil, care să oprească declinul economic şi social. Dar, în acelaşi timp, o faptă de favorizare a infractorului, aşa cum este semnătura pe Legea fraudată a pensiilor, nu poate să rămână nesancţionată. Conform Constituţiei, sancţiunea este procedura de suspendare", a declarat Victor Ponta.

Ponta a mai anunţat deputaţii PSD nu vor mai participa la şedinţele Biroului Permanent până când Roberta Anastase nu va fi demisă din fruntea Camerei Deputaţilor. Social-democraţii susţin că demiterea acesteia ar fi cea mai bună soluţie, după ce Anastase a fraudat votul la Legea pensiilor.



Antena3.ro


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close