Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu am vrut să candidez împotriva lui Năstase din principiu. Acum e nevoie de o alternativă (VIDEO)

Ponta: Nu am vrut să candidez împotriva lui Năstase din principiu. Acum e nevoie de o alternativă (VIDEO)

Ponta: Nu am vrut să candidez împotriva lui Năstase din principiu. Acum e nevoie de o alternativă (VIDEO)
15 Feb 2010   •   22:55

?Am spus că nu candidez împotriva lui Adrian Năstase deoarece este omul care m-a adus în politică, e vorba de un principiu. Poate că în politica asta se numeşte că eşti un fraier, dar eu nu am putut să o fac?, a declarat Victor Ponta la Sinteza Zilei de luni.

Tot luni seară, Victor Ponta şi-a anunţat candidatura la şefia PSD, după ce Adrian Năstase a declarat că se retrage din cursă. Explicaţia pentru anunţul său este simplă: o alternativă deoarece ?nu putem merge numai pe echipa Geoană, Vanghelie şi ceilalţi?.

?M-am gândit că e nevoie de o alternativă, nu pot să cred că o singură societate se poate dezvolta pe o singură cale. Adrian Năstase şi Mircea Geoană au pierdut amândoi nişte alegeri, [...] eu nu mă tem de bătălie?, a precizat Victor Ponta.

?Eu nu o să mai am ocazia să candidez împotriva lui Traian Băsescu, poate m-ar fi bătut şi pe mine, eu vreau sa candidez împotriva viitorilor candidaţi PD-L. De asemenea, nu vreau ca noi să fim la remorca PNL-ului?, a mai spus Victor Ponta.

Ponta: Nu putem merge numai pe echipa Geoană, Vanghelie şi ceilalţi



Ponta: Năstase şi Geoană au pierdut alegeri în afara partidului



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Adrian Nastase
Cele mai noi știri
Parteneri
x close