Antena 3 CNN Politică Politicienii români transmit mesaje de Crăciun pe Facebook

Politicienii români transmit mesaje de Crăciun pe Facebook

mesajee.jpg
25 Dec 2015   •   09:33

Politicienii au transmis "Crăciun Fericit" românilor pe Facebook. Fie că au postat un clip video sau doar câteva rânduri, aceştia au ţinut să le transmită câteva gânduri bune alegătorilor.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să nu-şi piardă speranţa, iar Dacian Cioloş spune că noul an va fi mai bun. 

 
"Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toţii o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Cu atât mai mult în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutoraţi, pe cei singuri, pe cei împovăraţi de boală sau de sărăcie şi să încercăm să le aducem puţin alinare", a spus Klaus Iohannis, într-un mesaj postat pe Facebook.
 
Premierul Dacian Cioloş a scris pe pagina sa de Facebook că depinde doar de români ca noul  început de an să fie unul de bun augur. 
 
"CRĂCIUN FERICIT alături de cei dragi! În pace, linişte şi bucurie, cu credinţa că RE-NAŞTEREA e întotdeauna oportunitatea unui nou început. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi."
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a urat Crăciun Fericit tuturor şi a postat câteva fotografii în care apare el alături de colindători.
 
Şi Victor Ponta a transmis românilor să aibă parte de Sărbători fericite alături de cei dragi. 
 
Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a postat un filmuleţ în care aminteşte că de sărbători, fiecare trebuie să îşi îndrepte atenţia către familie. 
 
Mircea Geoană i-a îndemnat pe toţi să aibă tăria de a trece peste perioadele grele.
 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close