Antena 3 CNN Politică Politicienii îi cer lui Băsescu să publice lista celor care i-au cerut favoruri în justiţie

Politicienii îi cer lui Băsescu să publice lista celor care i-au cerut favoruri în justiţie

Politicienii îi cer lui Băsescu să publice lista celor care i-au cerut favoruri în justiţie
20 Mai 2008   •   17:20

Partidele îi cer lui Traian Băsescu să facă publică lista cu cei care i-ar fi cerut să facă trafic de influenţă în justiţie. Asta după ce, luni, şeful statului a declarat într-o emisiune că unii politicieni au venit chiar la el acasă şi i-au spus să intervină în anumite dosare. Întrebat despre cine este vorba, şeful statului a refuzat să dea nume.

Politicienii pun afirmaţiile preşedintelui Băsescu pe seama campaniei electorale. Liderul PSD, Mircea Geoană susţine că ?În clipa în care eşti în poziţia de maximă responsabilitate şi faci astfel de declaraţii, ai obligaţia să dai toate elementele în justiţie. Dacă preşedintele nu o va face, singura concluzie de bun simţ pe care eu o trag este că cei care au încercat să facă acest lucru au fost în principal cei de la PD şi PDL?.

Băsescu, somat să dea numele celor ce i-au cerut favoruri


Aceeaşi opinie este împărtăşită si de reprezentanţii Partidului Conservator, ai PNL, dar şi de membrii PRM. Singurii rezervaţi în declaraţii au fost cei de la UDMR, pe când democrat-liberalii spun că în niciun caz nu s-au dus să ceară favoruri preşedintelui.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close