Antena 3 CNN Politică PNL vrea să-l excludă din rândurile sale pe Florin Călinescu. Actorul: mi-am depus demisia din 2008

PNL vrea să-l excludă din rândurile sale pe Florin Călinescu. Actorul: mi-am depus demisia din 2008

PNL vrea să-l excludă din rândurile sale pe Florin Călinescu. Actorul: mi-am depus demisia din 2008
03 Feb 2010   •   15:13

Actorul Florin Călinescu va fi exclus din PNL pentru că nu şi-a plătit cotizaţia şi pe fondul afirmaţiilor critice lansate la adresa liderilor Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, miercuri, liderul organizaţiei Piteşti a liberalilor, Marius Postelnicescu. Excluderea propriu-zisă va avea loc, luni, în cadrul şedinţei Biroului organizaţiei municipale. La polul opus, Călinescu susţine că el nu mai este mebru PNL din 2008. Anul trecut, actorul a făcut campanie pro-Băsescu alături de democrat-liberalii din sectorul 4, iar în prezent numele său este vehiculat ca unul din posibilii candidaţi ai partidului pentru mandatul de deputat din colegiul 19 al Capitalei.
Potrivit lui Postelnicescu, organizaţia PNL Piteşti a luat în discuţie, miercuri, "comportamentul, ca membru al organizaţiei PNL Piteşti, a lui Florin Călinescu, şi, având în vedere declaraţiile publice pe care acesta le-a făcut împotriva liderilor PNL Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu", dar şi faptul că nu şi-a plătit cotizaţia niciodată din momentul înscrierii în partid (n.r. - octombrie 2008), liberalii piteşteni au propus excluderea acestuia din partid, decizia finală urmând a fi luată luni, în şedinţa Biroului organizaţiei municipale.
Postelnicescu a declarat că Florin Călinescu este simplu membru şi nu şi-a achitat niciodată obligaţiile financiare faţă de organizaţie, motiv pentru care va fi exclus din organizaţie, conform regulamentului.
Florin Călinescu a candidat, la alegerile parlamentare din 2008, din partea PNL, însă nu a obţinut mandatul de senator al Colegiului 4 Argeş pentru care a candidat.
Contactat telefonic actorul Florin Calinescu susţine că nu îl mai leagă nimic de PNL, deoarece relaţiile sale cu acest partid au încetat din 2008, când şi-a depus demisia prin poştă.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close