Antena 3 CNN Politică PNL şi PSD, din nou la masa negocierii pentru Justiţie, Muncă şi Finanţe: "Mai avem 5%"

PNL şi PSD, din nou la masa negocierii pentru Justiţie, Muncă şi Finanţe: "Mai avem 5%"

PNL şi PSD continuă şi astăzi negocierile pentru formarea unui nou guvern, Justiţia, Munca şi Finanţele fiind capitolele din programul de guvernare rămase încă în dezbatere.

marcel ciolacu florin citu negocieri psd pnl noiembrie 2021
PNL şi PSD, din nou la masa negocierii pentru Justiţie, Muncă şi Finanţe Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Alin Tarnovschi    |    14 Noi 2021   •   08:47

După negocierile de ieri, reprezentanţii PNL şi PSD nu au reuşit să se înţeleagă pe teme extrem de importante pentru români precum creşterea pensiilor, impozitul pe venit global şi desemnarea premierului.

Totuşi, la finalul negocierilor de ieri, atât Florin Cîţu, preşedintele PNL, cât şi Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, au anunţat că programul de guvernare este avansat.

"Ne-am înţeles pe foarte multe dintre proiecte. Mai avem de discutat. În afară de Finanţe, Justiţie şi Muncă, am încheiat toate capitolele", a declarat Florin Cîţu.

La rândul său, Marcel Ciolacu a explicat că programul de guvernare este finalizat în proporţie de 95%.

"Consider că aproape 95% din programul de guvernare a fost trecut de ambele partide. Mai avem 5%. O să continuăm aceste discuţii", a declarat Marcel Ciolacu.

Echipele de la PSD și PNL au negociat sâmbătă conținutul programului de guvernare care va sta la baza viitoarei coaliții între social-democrați și liberali.

Ulterior, părțile vor negocia protocolul de guvernare și componența viitorului Guvern.

×
Subiecte în articol: PNL PSD Marcel Ciolacu Florin Cîțu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close