Antena 3 CNN Politică PNL pregăteşte noi moţiuni simple pe Educaţie şi Cultură

PNL pregăteşte noi moţiuni simple pe Educaţie şi Cultură

PNL pregăteşte noi moţiuni simple pe Educaţie şi Cultură
08 Mai 2009   •   13:51

Liberalii fac din instrumentul moţiunii simple metoda preferată pentru a face opoziţie din bîncile parlamentare. Senatorul PNL Puiu Haşotti a anunţat, vineri, că grupul liberal din Senat va depune, în această lună, două moţiuni, una pe tema Educaţiei şi cealaltă pe tema Culturii, datorită "managementului dezastruos" al miniştrilor Andronescu şi Paleologu.
"Grupul liberal din Senat va depune în acestă lună două moţiuni, iar una va viza Educaţia, care este corijentă în urma catastrofalului management pe care doamna ministru Ecaterina Andronescu îl practică. Va debuta această moţiune cu ceea ce spunea doamna ministru Andronescu în timpul campaniei electorale, anume că indiferent de situaţia economică a României salariile profesorilor vor creşte cu 50 la sută, iar dacă nu, ea va renunţa la cariera politică", a declarat Haşotti.
Senatorul liberal a precizat că a doua moţiune va viza Cultura, în condiţiile în care managementul ministrului Toader Paleologu este "dezastruos".
"Cultura în România are în fruntea ei un intelectual, dar al cărui management este unul dezastruos. Ca să nu mai spun anumite inabilităţi pe care domnul ministrul Paleologu le-a formulat până acum, anume atunci când a vorbit de o anume pleaşcă pentru poporul român. În gura unui ministru al Culturii astfel de licenţe cred că nu îşi au locul. Ca să nu vorbim de acea observaţie, care nu are legătură cu managementul, cum că Traian Băsaescu este mai valoros decât Ionel Brătianu. E trist că tocmai ministrul Paleologu, a cărui cultură o recunosc, face astfel de formulări", a spus Haşotti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PNL Senat educatie cultura
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close