Antena 3 CNN Politică PNL. Lista neagră cu funcţionari trecuţi la PLD

PNL. Lista neagră cu funcţionari trecuţi la PLD

PNL. Lista neagră cu funcţionari trecuţi la PLD
06 Mar 2007   •   08:01

Liberalii au început să facă liste negre cu funcţionarii care au fost membri ai PNL şi care au trecut la partidul lui Theodor Stolojan. Ştirea este dezvăluită de jurnaliştii de la ?Cotidianul?. Un document intern al PNL, arată că secretarul general al partidului, Decebal Traian Remeş inventariază posturile din administraţie cuvenite liberalilor, dar care sunt ocupate de membri PLD.

?Cotidianul? a publicat în ediţia de marţi, un document intern al PNL trimis pe 31 ianuarie anul acesta, de secretarul general al partidului, Decebal Traian Remeş. În document, Remeş cere preşedinţilor de filiale situaţia nominală a posturilor cuvenite liberalilor, dar care sunt deţinute, în prezent, de cei care au trecut la PLD.

În finalul documentului, Remeş insistă asupra discreţiei cu care trebuie întreprins acest demers. Întrebat despre acest document, Decebal Traian Remeş susţine că nu a vrut decât să verifice aventualele pierderi ale PNL pentru a informa Biroul Permanent. Secretarul general al PNL susţine că partidul său a obţinut, în urma negocierilor din coaliţie, peste 80 de funcţii dar că acum liberalii nu au o cifră exactă a numărului de posturi deţinute.

Remeş nu este singurul liberal care a cerut o astfel de situaţie. Jurnaliştii de la ?Cotidianul? scriu că vicepreşedintele Autorităţii pentru Protecţia Consumatorilor, liberalul Gheorghe Ciubotaru, solicita şi el subordonaţilor din judeţe inventarul liberalilor rămaşi în instituţie. Cel care a vorbit despre listele negre întocmite de liberali cu funcţionarii care au aderat la PLD, "ca act premergător epurărilor politice" este liderul liberalilor democraţi.

Antena3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close