Antena 3 CNN Politică PNL îşi anunţă candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Antonescu şi Iohannis, FAVORIŢI

PNL îşi anunţă candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Antonescu şi Iohannis, FAVORIŢI

agerpres_7543570.jpg
Foto: Agerpres
16 Iul 2014   •   08:35

PNL îşi va desemna candidatul la prezidenţiale în 21 iulie. Cei doi favoriţi pentru acest titlu sunt Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Iniţial, prezidenţiabilul PNL trebuia desemnat la congresul care a avut loc pe 28 iunie atunci cand a fost ales preşedintele partidului şi cei 31 de vicepreşedinţi.

Imediat după ce a fost ales în fruntea partidului, Iohannis a anunţat însă că retrage rezoluţia privind desemnarea candidatului partidului la prezidenţiale şi o trimite la Delegaţia Permanentă.

Iohannis a precizat că pentru data de 21 iulie s-a decis convocarea unei noi şedinţe a Delegaţiei Permanente, în care să se decidă candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale.
   
Liderul PNL a anunţat decizia Delegaţiei Permanente a partidului pentru convocarea congresului PNL pe 26 iulie, la ora 12.00, la Palatul Parlamentului.

Iohannis a menţionat că pe ordinea de zi a congresului vor fi două puncte: cel privitor la aprobarea statutului noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL şi aprobarea protocolului politic.
   
"În acest fel, pe data de 26 iulie se va încheia procedura politică de decizie a unificării PNL-PDL. În aceeaşi zi va avea loc şi congresul, Convenţia PDL, iar la sfârşit va avea loc congresul comun care va consfinţi aceleaşi două lucruri: statutul şi protocolul politic", a mai declarat liderul PNL.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close