Antena 3 CNN Politică PNL acuză presiuni din partea democraţilor

PNL acuză presiuni din partea democraţilor

PNL acuză presiuni din partea democraţilor
12 Mai 2007   •   14:53

Mai mulţi angajaţi ai unor instituţii din subordinea Primăriei Capitalei susţin că sunt victime ale unor abuzuri comise de reprezentanţi ai PD, implicaţi în organizarea mitingurilor pro-Băsescu. În replică, primarul general al Capitalei anunţă că în cazul în care se va dovedi că cineva din administraţie a făcut presiuni asupra angajaţilor, va suporta consecinţele legale.

Reprezentanţii instituţiilor, o parte dintre ei declarându-se membri ai PNL, au reclamat abuzurile făcute de unii membri ai PD din administraţia bucureşteană. Robert Simion, angajat la Administraţia Domeniului Public şi Privat din Sectorul 4, a declarat că democraţii au încercat racolarea oamenilor în vederea participării la mitingurile pro-Băsescu organizate în ţară.

Un alt exemplu îl constituie cel al lui Silviu Popa, un alt fost muncitor al Administraţiei Domeniului Public, care susţine că i s-a desfăcut contractul de muncă pentru că a refuzat să participe la unul dintre mitingurile pro-Băsescu, aducând ca exemplu mitingul organizat în Piaţa Universităţii din ziua suspendării acestuia.

La rândul său, un angajat al direcţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Robert Pârlea, afirmă că a fost ameninţat cu desfacerea contractului de muncă dacă nu participă la mitingurile pro-Băsescu.

În replică, Primarul Capitalei Adriean Videanu afirmă că aceste acuzaţii sunt nefondate şi dacă se va dovedi că persoane din administraţie fac presiuni asupra angajaţilor, acestea vor suporta consecinţele.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close