Antena 3 CNN Politică PMP și Forța Dreptei anunță o alianță politică pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

PMP și Forța Dreptei anunță o alianță politică pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

orban si tomac
Forța Dreptei și PMP fac o alianță politică. Foto: Captură video/Facebook
de R.K.    |    16 Sep 2024   •   14:36

Partidul Mişcarea Populară şi partidul Forţa Dreptei au anunţat, luni, o alianţă politică pentru alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale din acest an.

„Astăzi se naşte un pol politic de dreapta, un pol autentic pregătit de cea mai importantă bătălie din acest an. Partidul Mişcarea Populară şi partidul Forţa Dreptei au decis astăzi, în forurile de conducere, să pună bazele unei noi alianţe politice. Astăzi se naşte o adevărată forţă de dreapta, formată din PMP şi Forţa Dreptei, o alianţă politică liberal - conservatoare, care va intra în bătălia de la alegerile prezidenţiale şi alegerile parlamentare”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a menţionat că România trece printr-un moment critic, „printr-un moment de criză de oameni politici capabili să vină cu soluţii la problemele reale prin care trece societatea românească”.

„Dreapta are obligaţia să vină cu soluţii pentru că cetăţenii au obosit să asiste la o mare înşelătorie pe care o vinde PNL. Cei care stau în pat cu PSD nu pot fi o soluţie pentru electoratul de dreapta. De aceea am hotărât astăzi să punem bazele acestei alianţe politice. De asemenea, am început discuţii constructive cu Alternativa Dreaptă şi cu cei din Partidul Naţional Ţărănesc Maniu Mihalache. Pentru noi e foarte important să fim împreună în aceste bătălii importante, pe care le vom duce pentru viitorul României toate forţele oneste şi curajoase de dreapta”, a afirmat Tomac.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close