Antena 3 CNN Politică Petre Roman laudă miniștrii propuși în Guvernul Orban: „Cătălin Predoiu are experiență și știe unde a greșit când a fost ministru al Justiției”

Petre Roman laudă miniștrii propuși în Guvernul Orban: „Cătălin Predoiu are experiență și știe unde a greșit când a fost ministru al Justiției”

o_1dooqtd5r7amhi71ot8152c1blcb.jpg
sursă foto: captură antena 3
03 Noi 2019   •   16:33

Petre Roman, primul premier post-decembrist, a precizat că o parte dintre miniștrii propuși în Guvernul Orban, sunt potriviți să-și asume responsabilitățile unei guvernări eficiente.

„Sunt câțiva miniștri pe care îi cunosc bine și sunt la locul lor. Bogdan Aurescu a avut o contribuție extrem de importantă la Curtea Europeană, pe el îl văd bine la Ministerul de Externe. Marcel Velea de altfel e un om echilibrat și mi se pare potrivit. Am o părere bună și despre Ionuț Stroe. Cătălin Predoiu are o experiență și știe unde a greșit când a fost ministru de Justiție. Am avut ocazia să discut des cu el. Am o părere bună despre capacitatea lui de analiză, de mobilizare. S-ar putea să fie un ministru al Justiției potrivit în acest moment”, a spus Petre Roman la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Guvernul Orban Petre Roman
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close