Antena 3 CNN Politică Peste 2.000 de membri PD Olt s-au înscris în PSD

Peste 2.000 de membri PD Olt s-au înscris în PSD

Peste 2.000 de membri PD Olt s-au înscris în PSD
13 Dec 2007   •   16:33

Fuziunea Partidului Democrat cu cel Liberal Democrat a dat naştere unor mişcări subterane care ar putea şubrezi nou-înfiinţata formaţiune. După negocieri intense privind numele noului partid, au apărut glasuri democrate care au avertizat: PDL înseamnă îngroparea brandului PD. Iar efectele morţii anunţate a democraţilor nu au întârziat să apară: peste 2.000 de membri ai PD Olt s-au înscris joi în organizaţia judeţeană a PSD. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma. El a declarat pentru Rompres că gruparea PD a migrat la PSD, în frunte cu preşedintele executiv organizaţiei, senatorul Marin Bobeş.

La PSD Olt au migrat şi doi vicepreşedinţi ai PD Olt, secretarul general, 13 primari (12 din comune şi edilul localităţii Drăgăneşti) din totalul de 21, cinci consilieri judeţeni din şase şi 123 de consilieri locali. S-au mai înscris în PSD Olt 2.100 de foşti membri PD, a precizat Ion Toma.

?A avut loc astăzi (joi - n.r.) un adevărat exod de la PD la PSD Olt?, a adăugat Ion Toma. El a subliniat că o posibilă nemulţumire poate fi legată de fuziunea PD cu PLD. Deocamdată, preşedintele PSD Olt nu a discutat în privinţa funcţiilor pe care ar urma să le ocupe noii membri ai organizaţiei.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close