Antena 3 CNN Politică Pedelistul Oajdea, atac la miniştrii Puterii: Vlădescu ar trebui demis. Şi Şeitan

Pedelistul Oajdea, atac la miniştrii Puterii: Vlădescu ar trebui demis. Şi Şeitan

Pedelistul Oajdea, atac la miniştrii Puterii: Vlădescu ar trebui demis. Şi Şeitan
01 Iun 2010   •   15:26

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, "ar merita să fie demis" a declarat marţi, deputatul PDL Daniel Oajdea, care s-a abţinut totuşi la votul asupra moţiunii simple a PNL "Programul Băsescu-PDL = curbe de sacrificiu pentru români!". El a mai declarat la Antena 3 că ar fi dispus să voteze, ?de principiu?, în favoarea moţiunii de cenzură social-democrate.
Oajdea a explicat că la dezbaterea şi votarea moţiunii simple a PNL a avut de ales între a gira un text care conţine şi elemente nereale, declaraţii politice şi speculaţii sau de a da un vot ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu.
"Părerea mea este că Vlădescu este un ministru care a demonstrat că nu poate să facă faţă funcţiei. Neavând de ales, între cele două direcţii, am ales să mă abţin", a spus Oajdea, adăugând că "ministrul Vlădescu, pentru ceea ce a făcut sau nu a făcut, ar merita să fie demis".
El a comentat, într-o intervenţie la Antena 3, că şi ministrul Muncii, ?Mihai Şeitan ar trebui să fie demis dacă vrem să spunem aşa?.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close