Antena 3 CNN Politică Pe cine ar arunca Ciolacu dintr-o barcă cu probleme, dintre Tudose și Grindeanu: „E mai mare și oricum tulbură liniștea”

Pe cine ar arunca Ciolacu dintr-o barcă cu probleme, dintre Tudose și Grindeanu: „E mai mare și oricum tulbură liniștea”

mihai tudose marcel ciolacu
Marcel Ciolacu și Mihai Tudose. Sursă foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    07 Oct 2024   •   18:15

Premierul Marcel Ciolacu, aflat luni în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, a fost întrebat pe cine ar arunca dintr-o barcă cu probleme dintre Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, iar el a răspuns că pe Tudose, motivând că „e mai mare și oricum tulbură liniștea în barcă. Oricum nu e de acord nici cu mine, nici cu Sorin”.

„E mai mare și oricum tulbură liniștea în barcă. Oricum nu e de acord nici cu mine, nici cu Sorin (Grindeanu, n.red). O perioadă limitată de timp aș avea liniște în barcă”, a răspuns Ciolacu.

Pus să menționeze trei calități ale președintelui Klaus Iohannis, Ciolacu a răspuns: „Am înțeles că e un bun profesor de fizică, de la gurile rele este un bunicel jucător de golf și nu în ultimul rând chiar știe să tacă când e nevoie."

De asemenea, Marcel Ciolacu a afirmat că cel mai bogat dintre candidații la alegerile prezidențiale este „Mircea Geoană, de departe". El a adăugat: „E mai strângător de fel."

Când a fost întrebat pe cine ar vota dintre Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi și George Simion, liderul PSD a spus: „Pe Elena Lasconi, pentru că e o doamnă."

În același timp, Ciolacu a subliniat că, între Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, Mircea Geoană și George Simion, președintele PNL Nicolae Ciucă „ar fi cea mai bună soluție" pentru funcția de premier.

„Nicolae Ciucă, fără nicio reținere. E vorba de continuitate, e vorba de cunoașterea problemelor, indiferent cât – cum spunea dânsul – ne-am alinta în această campanie electorală, sau am vrea să părem așa, dușmani de moarte, nu crede nimeni. Nu cred eu, darămite dumneavoastră", a răspuns Ciolacu.

Întrebat dacă el și Ciucă sunt prieteni, Ciolacu a negat, dar a menționat că există respect reciproc: „Nu suntem prieteni, suntem doi adversari politici care ne respectăm și care ne-am sfătuit, totuși, în ultimii doi ani și jumătate pe multe probleme care țin de deciziile executive. (...) Ar fi cea mai bună soluție", a adăugat el.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close