Antena 3 CNN Politică PDL îşi îngheaţă total calendarul alegerilor interne pentru a se dedica exclusiv problemelor de guvernare

PDL îşi îngheaţă total calendarul alegerilor interne pentru a se dedica exclusiv problemelor de guvernare

PDL îşi îngheaţă total calendarul alegerilor interne pentru a se dedica exclusiv problemelor de guvernare
14 Iun 2010   •   13:23

Liderii PDL au decis îngheţarea pentru câteva luni a tuturor alegerilor interne pornind de la palierele locale până la cele centrale. Potrivit purtătorului de cuvânt al PDL, Gheorghe Flutur, această decizie este justificată de nevoia partidului de a se concentra în această perioadă exclusiv pe tematica guvernării şi a măsurilor care trebuie luate în acest moment pentru combaterea crizei. Totuşi, alegerile care au avut loc la nivelul filialelor municipale şi judeţene  vor  fi validate deoarece s-au desfăşurat conform statutului PDL.

Flutur a subliniat că alegerile locale care au avut loc deja nu se vor relua. ?Nu va fi reluat procesul. Respectăm toate alegerile de până acum, cele deja efectuate. Au respectat  statutul, ele fiind validate de foruile judeţene?.

Cât priveşte  data reluării acestui ciclu intern de alegeri, vicepreşedintele PDL a precizat că acest  lucru se va întâmpla ?probabil în câteva luni?.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close