Antena 3 CNN Politică PC şi-a stabilit obiectivele politice pentru următoarea sesiune parlamentară

PC şi-a stabilit obiectivele politice pentru următoarea sesiune parlamentară

PC şi-a stabilit obiectivele politice pentru următoarea sesiune parlamentară
02 Sep 2007   •   12:44

Senatorii şi deputaţii se întorc de luni la lucru. Începe sesiunea parlamentară de toamnă. Conservatorii şi-au anunţat deja priorităţile legislative pentru noua sesiune. Cele mai multe sunt proiecte sociale, printre care reducerea TVA la alimentele de bază. Partidul Conservator va depune în această sesiune parlamentară nu mai puţin de 12 proiecte de lege, referitoare în special la protecţia socială.

Conservatorii doresc şi modificarea legii învăţământului, astfel încât toţii elevii, indiferent de originea lor etnică, să înveţe limba română după aceleaşi manuale. Ei susţin în continuare iniţiativele deja depuse, referitoare la reducerea TVA la produsele de bază, neimpozitarea profitului reinvestit şi constituirea unui fond de solidaritate cu pensionarii. Reprezentanţii partidului au anunţat că în acest sens, preşedintele Dan Voiculescu se va întâlni săptămâna viitoare cu liderii partidelor parlamentare pentru a obţine sprijin politic. În cadrul acestor întâlniri, se va discuta şi problema moţiunii de cenzură anunţată de PSD.

Preşedintele conservatorilor, Dan Voiculescu, şi-a reafirmat intenţia de a demisiona din parlament, dacă iniţiativele nu vor fi adoptate.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close