Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu (PSD): "Haos generalizat. Voiculescu se comportă ca o soprană din corul bocitoarelor" | VIDEO

Paul Stănescu (PSD): "Haos generalizat. Voiculescu se comportă ca o soprană din corul bocitoarelor" | VIDEO

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu a comentat în exclusivitate în cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire" de la Antena 3 conflictul dintre premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL Ludovic Orban, dar şi o problemă de actualitate privind pensiile şi salariile.

Paul Stănescu (PSD): "Haos generalizat. Voiculescu se comportă ca o soprană din corul bocitoarelor" | VIDEO
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    23 Mar 2021   •   20:48

Întrebat de Radu Tudor, cum priveşte ruptura dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban şi ce prevestşte ea, Paul Stănescu, secretarul general al PSD a precizat că traim un haos generalizat iar coaliţia de guvernare se comporta ca şi cum ar fi în opoziţie.

"Dacă eram premier, Voiculescu nu mai era ministru al Sănătăţii"

"La ora aceasta trăim într-un haos generalizat. Sunt trei guverne la guvernare care se comporta ca și cum ar fi în opoziție. Dacă eram prim-ministru în secunda doi Voiculescu nu mai era ministru.

Nu poți ca ministru să îți delegi toate sarcinile. Am fost ministru și știu exact ce spun. În momentul în care depui un jurământ pentru țară ta trebuie să accepți și glonțul dacă e cazul. Ori, Voculescu se comportă ca și cum ar fi în opoziție, parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor", a spus Paul Stănescu la Antena 3.

"Orban face un joc inteligent. Arată cu degetul"

"Din punctul meu de vedere Orban face un joc inteligent. Arată cu degetul. Cîţu nu face aia, ministrul nu face aia, nu vrea să facă aia. Fiind în campanie electrorală pentru funcţia de preşedinte al PNL e imposibil să funcţioneze această coaliţie şi acest guvern. Este un haos generalizat pe toate palierele. Românii sunt derutaţi", a mai spus Paul Stănescu.

"Preşedintele îşi dă seama că a greşit"

"Eu cred că preşedintele îşi dă seama că a greşit foarte grav în momentul în care a adus la putere o coaliţie pierzătoare, spunând la vremea aia că, PSD nu mai reprezintă opinia cetăţenilor la momentul respecitv. L-aş întreba acum. Coaliţia reprezintă acum opinia cetăţenilor? Nu avem mari speranţe la ceea ce face guvernul în perioada aceasta. Problema este ce fac românii. În ţara asta nu funcţionează nimic", a mai spus Paul Stănescu

"Acest Guvern trebuie să plece"

"PSD a demontrat că este un partid responsabil pentru ţară. Oameni au dus-o mai bine. PSD a avut creştere economică. Guvernul se gândeşte doar la oamenii lui, nu are nicio legătură cu poporul şi cu România", a mai completat Paul Stănescu.

×
Subiecte în articol: Paul Stănescu PSD
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close