Antena 3 CNN Politică Orban, despre trădarea lui Rareș Bogdan: ”Orice observator atent se putea aştepta”

Orban, despre trădarea lui Rareș Bogdan: ”Orice observator atent se putea aştepta”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, duminică, dacă se simte trădat de Rareș Bogdan, cel pe care l-a susținut să deschidă lista pentru europarlamentare, iar acum a spus că îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL.

o_1f6uje2uc1kkh14t37rh1o3n1cd8g.jpg
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Mai 2021   •   15:19

”Deocamdată a fost doar într-o poză. (...) Este opțiunea fiecărui membru al PNL. 

Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta... Dar, deocamdată, a fost într-o poză”, a spus Orban.

Întrebat dacă se așteaptă să îl convingă să vină alături de el în campania pentru alegerile interne, Orban a răspuns că ”la Congresul PNL vor participa 5.000 de delegați. 

Orban, despre trădarea lui Rareș Bogdan: Deocamdată a fost într-o poză

Opțiunea celor 5.000 de delegați va fi stabilită pe baza ofertelor, pe baza istoricului pe care îl avem fiecare și de asemenea în funcție de opțiunea celor 200.000 de membri ai PNL pentru că un delegat trebuie să reprezinte niște opțiuni”.

Actualul șef al PNL a mai spus duminică, în discursul său de la Consiliul Național al partidului, că de fiecare dată când a fost atacat din interior a întors și celălalt obraz, pentru că pentru el și cei care nu au fost alături de el, sunt colegii săi.

”Au fost care au avut alte păreri și care de multe ori au luat decizii sau au influențat comunicarea publică cu efecte negative asupra PNL. La fiecare palmă peste obraz pe care am primit-o am întors și celălalt obraz. 

Oameni care nu au fost cu mine, pe care i-am susținut în funcții publice sau în funcții de conducere în continuare. Pentru că nu am ținut cont de un factor subiectiv, dacă cineva e sau nu e cu mine. Am făcut lucrul ăsta din nou. Vreau să vă explic de ce. Pentru că noi toți suntem PNL”, a spus Ludovic Orban.

Florin Cîțu candidează la șefia PNL. ”Mă voi asigura că PNL va fi opt ani la guvernare”

Premierul Florin Cîțu a venit înconjurat de mai mulți lideri din partid pentru a face anunțul privind candidatura la șefia PNL, iar președintele în funcție, Ludovic Orban, a venit singur la Consiliul Național al PNL și a spus că din punctul său de vedere, echipa sa este partidul.

Florin Cîțu candidează la alegerile interne din Partidul Național Liberal, pentru funcția de președinte. Contracandidat îi este președintele în funcție, Ludovic Orban, care este și președinte al Camerei Deputaților.

Alegerile din PNL vor avea loc la Congresul Național din 25 septembrie.

Între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Rareș Bogdan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close