Antena 3 CNN Politică Orban: Și dacă erau prezenți toți parlamentarii PSD, tot nu ar fi trecut moțiunea!

Orban: Și dacă erau prezenți toți parlamentarii PSD, tot nu ar fi trecut moțiunea!

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Parlament, că și dacă a fi fost prezenți toți parlamentarii PSD, moțiunea tot nu ar fi trecut. Liderul PNL afirmă că a existat o majoritate care a sprijinit Guvernul și care a înțeles că moțiunea de cenzură ar fi aruncat România în haos.

Orban: Și dacă erau prezenți toți parlamentarii PSD, tot nu ar fi trecut moțiunea!
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    31 Aug 2020   •   17:50

"Vreau să le mulțumesc formațiunilor politice care au fost alături de noi și au împărtășit punctul nostru de vedere și anume că moțiunea este în afara Constituției și care nu au participat la cvorum. Este vorba de USR, PMP, UDMR și Grupul minorităților. De asemenea, vreau să le mulțumesc parlamentarilor neafiliați care au înțeles că România are nevoie de guvern și care nu au sprijinit aventura politică a PSD.

Dacă veți vedea numărul de voturi, veți vedea că și dacă erau prezenți toți parlamentarii PSD nu s-ar fi întrunit numărul de membri ai parlamentului necesar pentru cvorum. Au fost cinci absenți, calculați dvs. 226 cu 5 fac 231. Deci, aici a existat o majoritate care ne-a sprijinit, care a înțeles că România are nevoie de guvern, care a înțeles că această poțiune de cianură este de fapt neavenită și riscă să arunce România în haos, le mulțumesc că au fost alături de noi și sunt convins că vom lucra în continuare la fel de bine cum am lucrat și până astăzi", a spus Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close