Antena 3 CNN Politică Oprescu: Nu revin în PSD. Mitrea nu poate să cunoască interiorul mental al altuia (VIDEO)

Oprescu: Nu revin în PSD. Mitrea nu poate să cunoască interiorul mental al altuia (VIDEO)

Oprescu: Nu revin în PSD. Mitrea nu poate să cunoască interiorul mental al altuia (VIDEO)
22 Ian 2010   •   13:50

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a declarat, vineri că nu va reveni în PSD, aşa cum a lăsat să se înţeleagă în această dimineaţă senatorul Miron Mitrea. În schimb, Oprescu a precizat că îşi va manifesta ?simpatia? pentru social-democraţii care i-au rămas prieteni, care pot să participe şi pot să câştige cursa pentru putere în PSD.

?Eu cred cu tărie că este nevoie de o stângă puternică, de refacerea unui partid care odată a reprezentat stânga adevărată. Cred că sunt oameni în partidul acelacare sunt în stare să refacă tot ceea ce însemnă o dimensiune idelogică pentru a elimina bâlbâielele şi asocierile nefericite. Cred cu tărie că poate avea un viitor bun pentru oameni şi sunt convins că voi colabora tot atât de bine cum colaborez cu celelate partide. Sper să fie o reforma reală? a subliniat Oprescu, referindu-se la situaţia din PSD.



În ceea ce priveşte presupusa reîntoarcere în sânul PSD, idee acreditată de senatorul Miron Mitrea, Oprescu a apreciat că acesta nu poate să cunoască ?interiorul mental al altuia?.

?Răspunsul meu este nu. Nu revin în partid, am altă cale. Eu înţeleg să reprezint la rândul meu un echilibru între forţele politice. De multe ori hotărârea politică viciază pe cea administrativă? a explicat primarul capitalei.

Întrebat dacă va susţine pe vreunul din candidaţii la şefia PSD, Oprescu a a afirmat că -şi va mainifesta doar ?simpatia? pentru cei care pot să participe şi pot câştiga această cursă fără a da nume.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close